Q & A

Ons programma staat open voor een ieder die zich hierdoor geïnspireerd voelt. Leiders in spé kunnen zich inschrijven op individuele basis of via een van onze bedrijfspartners. Vul ons contactformulier in om meer informatie te ontvangen.

Op dit moment ligt de focus op multinationals in de UK en Europa met 5000 medewerkers. Onze mentoren worden geselecteerd op basis van hun bekendheid met de bedrijfscultuur in deze markten. Vul ons contactformulier in om meer informatie te ontvangen.

In de eerste plaats zijn we opzoek naar intrinsiek gemotiveerde mensen die met succes als bi-culturele professional het bedrijfsleven hebben genavigeerd. Wij zijn op zoek naar mentoren met natuurlijke coaching vaardigheden en het hebben van ervaring als mentor is een pré. We streven ernaar een diverse groep aan mentoren te hebben die onze diverse deelnemers kan inspireren. Neem contact met ons op als je geïnteresseerd bent om deel uit te maken van onze mentorgroep.

Er is veel wat je kan doen als niet bi-culturele professional. Ten eerste, kun je ons helpen in het delen van onze missie binnen jouw organisatie, zodat ons platform kan groeien en wij meer bi-cultureel talent kunnen ondersteunen op weg naar leiderschap.

Ten tweede zijn wij bezig met het organiseren van ‘’reverse mentoring’’ in groepssessies. Hierbij hebben onze deelnemers een open dialoog met geïnteresseerde leiders uit het bedrijfsleven die zelf geen bi-culturele achtergrond hebben. Het doel is om wederzijds begrip te creëren en connectie te bevorderen. Neem contact met ons op als je geïnteresseerd bent hieraan deel te nemen.

Roots Inspire Pte Ltd is een sociale onderneming opgericht in Singapore als vrijgestelde particuliere onderneming. Wij worden gefinancierd door onze aandeelhouders en uit de opbrengsten gegenereerd via onze bedrijfspartners.